torsdag 11 juli 2013

Illuminati

Sov väldigt länge idag. Det är sådant som händer när man ägnat halva natten åt viktiga diskussioner. Min kära broder och jag är bra på sådant. Vi började med att prata om Karibiens pirater och jag inflikade att jag vill åka på Karibien-kryssning som bröllopsresa.
Samtalet gick sedan vidare in på Maya-indianer, arkitektur, digerdöden,ufon,olja, bibeln, konspirationsteorier och Illuminati.

Vi diskuterade saker som pengars mening och värde. Deras värde är ju helt och håller påhittat, troligen för att vi ska kunna kontrolleras. Innan pengarna kommit in i våra liv var det byteshandel som gällde, vilket känns mycket vettigare. Varför blanda in något helt nytt och göra det till det allra viktigaste, utifrån vilket världens styrs. Vi är styrda att ständigt sträva efter pengar. Det kan vara pengarna som slutligen får oss på fall, genom dem kommer vi att ta död på oss själva.

Och vad är det egentligen med siffran sju? Sju hav, sju veckodagar,världens sju underverk, sju-kdomar (;), sju sorters kakor, sju svåra år, de sju dvärgarna, sju dödssynder, ja ni fattar.
Vi kände att vi var något på spåret, och kom då osökt att tänka på Ingvar Oldsberg. Självklart har han något med allt det här att göra. Dessutom är han en vigselförrättare som gärna skulle få viga mig, och vips så var vi inne på mitt eventuella framtida bröllop igen. Det slog mig då att det kanske är på min bröllopsdag världen går under, jag är ju dessutom född den sjunde.

Efter att ha fastslagit att siffran sju, hav, och Ingvar Oldsberg var viktiga ledtrådar, så lyckades vi till sist somna.. Jadå, vi är fullt normala.


1 kommentar :

  1. Fniss, klart att Ingvar Oldsberg är en stor ledtråd som måste beaktas om man vill lösa världens alla gåtor ;)<3

    SvaraRadera