onsdag 1 januari 2014

Per aspera ad astra


Så var det här, det nya året. Jag hoppas att det blir bättre än det förra, och att jag får tillbringa det med älsklingen. Nyårsaftonen firade vi och några gäster med middag här hemma. Till förrätt åt vi toast med gratinerad chevré, honung, valnötter, sallad och balsamvinäger. Huvudrätten var helstekt oxfilé med tre sorters peppar, gratinerat mos med potatis, palsternacka, jordärtskocka och lite parmesan, samt gorgonzolasås. Efterrätten bestod av vit chokladparfait med hallonsås. Allting blev väldigt gott faktiskt, trots att vi improviserade en hel del.

Senare kom det lite mer folk, och det blev en trevlig kväll/natt med nya bekantskaper. Några bilder togs inte under kvällen, men här är i alla fall jag, och så en bild på filén innan tillagning. Roligare än så blir det inte.    



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar