fredag 14 december 2012

Home

Är det inte typiskt så säg! Efter att ha flyttat omkring som en toka de senaste åren har jag sedan några månader tillbaka ett fast boende där jag faktiskt trivs, och äntligen har kommit i ordning. Det är såklart inte perfekt, men har ändå blivit riktigt mysigt och charmigt. Så är det då plötsligt dags att flytta igen, dessutom utan en del av bohaget. Detta då sambon bestämde sig för att han inte ville dela liv och hem med mig längre. Det är så vansinnigt trist att flytta och aldrig få känna sig hemma. Det krävs ju något särskilt för att skapa ett hem, det är inte bara vackra ting som gör det. Det bör också finnas rum för kärlek och gemenskap. Mitt hem ska spegla vem jag är, och jag tycker verkligen att denna lägenhet speglar vilka vi var. Älskar hur våra saker smälter samman och skapar det där unika som är (var!) vårt hem. Nu måste jag packa ner bitar av det och försöka skapa något nytt, och jag gruvar mig oerhört inför det.

Nu återstår att se var i hela friden jag hamnar denna gång, för det har jag ingen som helst aning om. Har du nåt boende till övers, hojta till!
1 kommentar :

  1. Du kommer att få ett så underbart fint och hemtrevligt hem på egen hand fina Marianne. Och någon dag kommer du att hitta någon annan att dela det med. Det vet jag ♥ Du är så stark, så det här fixar du. Och ja, du är ju alltid välkommen att flytta hit till Göteborg eller Kungsbacka!

    Kramar, Kristin

    SvaraRadera